2019.02.21
четвъртък
13:23
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ОбС-Челопеч има нов съветник

ОбС-Челопеч има нов съветник

На 27 юни ОбС-Челопеч проведе редовно заседание. Бяха взети положителни решения по 8 въпроса от местен характер.

В началото на заседанието се проведе церемония по полагане на клетва на нов общински съветник. Поради молба за напускане на общинския съветник Диляна Маринова, нейното място в съвета беше заето от следващия в листата на БСП Иван Орозов. Представителите на Общинската избирателна комисия представиха решението, с което Орозов поема задълженията на съветник. Председателят на Общинския съвет Николай Николов проведе клетвената церемония.

Съветниците допълниха Програмата за управление и разпореждане с имоти общинска собственост през тази година, приеха решение за продължаване действието на разрешителното на „Дънди Прешъс Металс Челопеч” за водовземане от язовир Качулка, приеха дарение на наследствен недвижим имот, разрешиха изработване на ПУП за трасе на електропровод. Председателят Николов направи отчет на дейността на съвета и неговите комисии за периода от 28 декември миналата година до 23 май тази година. Стана ясно, че има само едно отрицателно решение, няма върнати или оспорвани решения.

Съветниците взеха и други решения. Пълен запис от заседанието може да гледате в събота – 30 юни, от 17:00 часа с повторение на 1 юли от 19:00 часа по „Средногорие Медия” или на интернет платформата на медията.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-28 16:11
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"