2019.01.24
четвъртък
05:58
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ОбС-Челопеч проведе редовно заседание

ОбС-Челопеч проведе редовно заседание

На 29 ноември ОбС-Челопеч проведе своето месечно редовно заседание. Към предварителния дневен ред от четири точки бяха добавени още две.

Съветниците на Челопеч дадоха съгласие за кандидатстване на общината за втора процедура по проектиране и изграждане на компостираща инсталация за третиране на битови отпадъци. Разрешиха и изработване на ПУП-ПП и одобриха техническо задание за главен канализационен колектор. Съветниците приеха отчет за изразходваните средства за командировка на кмета Кесяков при посещението му в Челябинск, Русия. Дадоха съгласие и за отпускане на финансова помощ за медицински разходи на жителка на селото.

ОбС-Челопеч взе и други решения.

Пълният запис от заседанието може да гледате в събота, 2 декември, по „Средногорие медия” или на интернет платформата на медията. 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-11-30 16:51
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"