2019.03.22
петък
09:56
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ОбС-Челопеч проведе редовно заседание

ОбС-Челопеч проведе редовно заседание

Общинските съветници на Челопеч проведоха месечното си редовно заседание. Беше разгледан дневен ред от 12 точки.

Съветниците се съгласиха общината да приеме дарение от „Дънди Прешъс Металс Челопеч” на 53 поземлени имоти. Съгласиха се и да предоставят полски пътища за ползване от Областна дирекция „Земеделие”. Поради намерението на общинското ръководство за обособяване на паркинг и други инфраструктурни обекти в центъра на Челопеч, съветниците направиха изменение в плана за регулация и застрояване. На сесията беше приета Програма за управление и разпореждане с имоти общинска собственост през 2018 г., Програма за енергийна ефективност на община Челопеч за периода 2018-2020 г., Годишен отчет за дейността на Мместната Комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Отчет за реализираните дейности през 2017 г. за интеграция на ромите и други граждани в уязвимо положение. ОбС-Челопеч не разреши поставянето на кафе машини в селото с мотива, че се обмисля създаването на общинско предприятие, което ще обхване и тази дейност. Съветниците на Челопеч взеха и други решения.

Пълен запис от заседанието може да гледате в събота, 3 февруари, от 17:00 часа и в неделя, 4 февруари, от 19:00 часа по „Средногорие Медия” или на интернет платформата на медията.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-01 15:40
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"