2019.03.22
петък
10:43
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ОбС-Челопеч проведе редовно заседание

ОбС-Челопеч проведе редовно заседание

Общинските съветници на Челопеч заседаваха редовно и разгледаха шест въпроса от местен характер.

Съветниците определиха пасища, мери и ливади от общинския поземлен фонд за ползване от животновъди с регистрирани животновъдни обекти. Условието беше същите собственици да нямат задължения. Съветът прие единодушно предложеното дарение от „Дънди Прешъс Металс Челопеч” на имот от около 25 дка, на който общинското ръководство има намерение да изгради паркинг. На сесията беше взето положително решение за продажбата на търг на товарен автомобил, претърпял инцидент. Съветниците дадоха съгласие за сключване на договор за безплатно медицинско обслужване на жителите на Челопеч с доктор Владимир Марков.

ОбС-Челопеч взе и други решения.

Запис от сесията може да гледате в събота, 3 март, от 17:00 часа по „Средногорие Медия” и повторението в неделя.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-01 17:08
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"