2019.09.18
сряда
16:36
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ОбС-Челопеч проведе заседание

ОбС-Челопеч проведе заседание

На 25 юли общинските съветници на Челопеч проведоха редовно заседание. Беше направена промяна в предварителния дневен ред. Точката за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги беше отложена, а друга точка беше добавена.

Съветниците взеха положителни решения за определянето на ПУП, за закупуването на недвижим имот за целите на инвестиционно намерение в района на спортния център, където се предвижда изграждане на паркинг. Общинският съвет реши още общината да сключи договор със специалист хирург за обслужване на жителите на Челопеч. Така д-р Стоян Сотиров ще получава 600 лева на месец в продължение на 3 месеца, за да осъществява безплатни прегледи на челопечани в областта на хирургията, като в последствие договорът може да се преподпише за по-дълъг срок.

Съветниците дадоха съгласие рудникът да извършва сондажни работи в няколко имота край селото . ОбС-Челопеч обсъди и други въпроси. Пълен запис от заседанието може да гледате в събота – 28 юли от 17:00 часа по „Средногорие Медия”, и в неделя от 19:00 часа или на интернет платформата на медията.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-26 15:29
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"