2019.07.16
вторник
01:23
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Община Чавдар отбеляза деня на доброволеца

Община Чавдар отбеляза деня на доброволеца

На вчерашния 5 декември в община Чавдар беше отбелязан Международния ден на доброволеца. Събитието беше съвместно с доброволците от доброволно формирование "Чавдар" и служители от Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Пирдоп. В центъра на селото си дадоха среща всички, работили през годината като доброволци.

Кметът на общината Пенчо Геров засвидетелства своята благодарност и уважение към всички като отправи поздравителен адрес. Той заяви своята гордост от това, че от миналата година община Чавдар вече има регистрирано  доброволно формирование, състоящо се от 7 човека. Доброволците са окомплектовани и предстои обучение за включване в мероприятията по овладяване на извънредни или аварийни ситуации.

Геров заяви още, че безкористният труд, без очаквания и претенции, с любов и всеотдайност, прави доброволеца истински човек. Той пожела на всички здраве и енергия, за да продължат благородното дело.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-12-06 16:21
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"