2019.09.18
сряда
16:39
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Община Челопеч със строителен Оскар

Община Челопеч със строителен Оскар

Община Челопеч получи престижния приз за цялостен принос в благоустройството. Това стана на специална церемония в рамките на осмото издание на престижните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY Property AWARDS 2018, съобщава агенция VIP COMMUNICATION.

Церемонията по награждаването се състоя на 10 октомври в София.

Компетентно жури от строителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби, главни редактори и журналисти, с ресор строителство, отличи община Челопеч с най-престижната награда в категорията „Малка община с принос в благоустройството”. Наградата получи кметът на общината Алекси Кесяков. Призът беше връчен от заместник областния управител на Софийска област Николай Борисов.

 

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-10-11 15:47
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"