Общинска фирма „Пролет“ има нов управител

 

Общинското предприятие „Пролет“ в Пирдоп има нов управител. Това е Мария Минчева. Тя прие длъжността от досегашния управител Николина Драгнева и след множество извършени проверки на общинското предприятие.

Мария Минчева е на 57 г. от гр.Пирдоп. Омъжена. Досегашният й трудов стаж е преминал в рудничната компания в Челопеч. По образование е мениджър-икономист. В общинската фирма, която е и специализирано предприятие за хора с увреждания, са останали да работят общо 9 човека, повечето от които са хора с увреждания.

Пред общинските съветници в Пирдоп беше представен идеен проект за развитието на общинската фирма. Едно от направленията, в които управителят има намерение да насочи стопанската дейност е организирането на перално стопанство. Общинските съветници приеха за сведение представения идеен проект.

Общинските съветници приеха решение, с което предоставиха за ползване на фирма „Пролет“ всички свободни общински площи в сграда и парцел на бул.“Цар Освободител“ 39. С решението си те упълномощиха новия управител на фирмата да отдаде под наем чрез търг свободните площи.

Публикувана на: 2020-07-31
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"