ОбС-Пирдоп проведе дълго заседание

 

На 28 ноември Общински съвет Пирдоп проведе дълго редовно заседание. От предварителния дневен ред бяха оттеглени въпросите за възнагражденията на кметове, заместник кмет, председател на общински съвет и съветници. Беше добавена точка за сформиране на временна комисия за изготвянето на правилник за работата на Съвета. Така съветниците разгледаха общо 5 точки като едната беше питания и изказвания.

Дълъг спор и дискусия предизвика въпросът за поименния списък на отделните постоянни комисии и техните ръководства. В крайна сметка съветниците определиха Мария Бръмбева за председател на икономическата комисия, Райна Алдева – заместник председател и членове Антоанета Мечкарова, Силвия Георгиева и Емил Николов. Комисията по ТСУ ще бъде председателствана от Ненко Ненчев, Станислав Готев ще бъде заместник председател, а членове – Мария Бръмбева, Антоанета Мечкарова и Евгени Додов. Комисията по здравеопазване и социална политика ще бъде с председател Станислав Готев, заместник председател Десислава Толинова и членове Анна Нейкова, Емил Николов и Иван Джонгов.Съветник Илиян Николов ще бъде председател на комисията по обществен ред, спорт и култура, негов заместник ще бъде Иван Джонгов, а членове Десислава Толинова, Райна Алдева и Мария Бръмбева. Комисията за противодействие на корупцията ще бъде председателствана от Ненко Ненчев, негов заместник ще бъде Силвия Георгиева, а членове – Станислав Готев, Анна Нейкова и Емил Николов.

Съветниците избраха петчленна временна комисия за изготвяне на нов правилник за работа на общинския съвет. Тя ще бъде председателствана от Станислав Готев, негов заместник ще бъде Райна Алдева, а членове – Анна Нейкова, Мария Бръмбева и Силвия Георгиева.

Съветниците дадоха предварително съгласие за преминаване през имоти  общинска собственост на газопровод до Пирдоп, предоставиха за ползване имоти  полски пътища, взеха и други решения.

Пълен запис от заседанието може да гледате в събота – 30 ноември от 18:00 часа и в неделя – 1 декември от 17:00 часа по „Средногорие Медия” или на интернет платформата на медията.

Публикувана на: 2019-11-29
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ако сте решили да си сложите ваксина срещу "Ковид-19", на коя ваксина ще се доверите?
На тези, одобрени от ЕС
Руската ваксина
Китайска ваксина
Българска ваксина
Няма да сложа никаква ваксина

Телевизионна програма


 • 11:40 - Дневен информационен радиоблок, емисия 1
 • 13:40 - Дневен информационен радиоблок, емисия 2
 • 15:40 - Дневен информационен радиоблок, емисия 3
 • 17:00 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия 1
 • 18:50 - Телевизионен сериал
 • 19:40 - Информациона емисия 2
 • 19:50 - Телевизионен сериал
 • 20:40 - Информационна емисия 3
 • 20:50 - Телевизионен сериал
 • 21:40 - Информационна емисия 4
 • 21:50 - Научно-популярен филм
 • 22:30 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"