ОбС-Златица разпредели средства за спорта

 

Общинските съветници в Златица разпределиха средства за спортните клубове със свое нарочно решение. Това решение беше взето по настояване на спортните деятели, които се оплакаха, че не получават навреме средства за издръжка на дейността си, независимо че в бюджета на общината има предвидени такива.

Съветниците разпределиха средства като предвидиха 7 000 лева за дейността на СК „Стоян Николов“, 10 000 лева за ФК „Средногорец 2016“, 2 000 лева за СК „Свободно измерение“, 5 000 лева за туристическото дружество, както и средства за клуб „Традиция“, танцовия състав и клуба по тенис на маса.

Председателите на СК „Стоян Николов“ Радка Иванова и  на ФК „Средногорец 2016“ Асен Згуровски благодариха на общинските съветници за взетото решение. Те адмирираха отношението им към дейността на спортните клубове и подкрепата за младите спортисти в общината.

Публикувана на: 2020-06-29
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"