2019.07.16
вторник
01:44
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ограбиха възрастна жена и хванаха водач без книжка

Ограбиха възрастна жена и хванаха водач без книжка

Възрастна жена беше ограбена в дома си, а полицията залови нарушител зад волана. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-София.

В ранните сутрешни часове на на 3 декември в РУ-Пирдоп е постъпил сигнал за извършен грабеж спрямо 82-годишна жена, при който непознат е проникнал в дома й и чрез използване на физическа сила и заплахи е отнел сумата от 2000 лева и златен накит. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Около осем часа вечерта на същия ден, в с. Мирково, полицейски екип спрял за проверка товарен автомобил „Форд Транзит“. 27-годишният водач от същото село е задържан за срок до 24 часа, след като се установило, че управлява без свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наказването му по административен ред, с влязло в сила наказателно постановление за същото деяние.

Срещу нарушителя е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343В, ал.2 от НК.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-12-05 15:59
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"