От утре учениците започват годината присъствено

 

От утре започва новата учебна година. По традиция на 15-ти септември всички се събират в училищния двор за организирано тържество. Тази година, заради противоепидемичните мерки, тържествата ще бъдат по-различни.

Министърът на образованието издаде заповед за организацията на провеждане на тържествата за първия учебен ден. Те ще бъдат присъствени, на открито и по различно време за отделните випуски. Това гласи гореспоменатата заповед на МОН. Според нея празненствата за учениците поне от I, V и VIII клас се провеждат присъствено, ако здравните власти не са разпоредили друго.

В района на Средногорието има дванадесет училища и единадесет детски градини и новата учебна година започва с големи надежди за здраве и успехи. Заради новите разпоредби, някои от учениците ще пропуснат тържествата за 15-ти септември, но ще бъдат в класните си стаи на 16-ти септември.

 

Публикувана на: 2021-09-14
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"