2019.01.24
четвъртък
05:58
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Отбелязаха Коледа в църквата в Копривщица

Отбелязаха Коледа в църквата в Копривщица

Всяка година на Коледа, след Божествената света литургия, църковното настоятелство към църквата „Успение на Пресвета Богородица“ в Копривщица  дарява с лакомства малките копривщенчета, дошли с близките си в храма.

И тази година на светлия рождественски ден традицията беше спазена. Отец Богомил Читалов раздаде скромните дарове, закупени със средства от дарители. В краткото си обръщение към гражданите и гостите на Копривщица свещеникът благослови енориашите и пожела здраве, честити бъдни дни, здрава, мирна и плодородна нова година.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-28 16:26
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"