Откриха картинна изложба в Пирдоп

 

В рамките на Влайкови дни 2022 в Пирдоп беше открита изложба от картини на местния художник Пламен Панчев. Експозицията беше позиционирана във фоайето на читалище «Напредък» в първия ден от майските културни празници на града.

Веднага след официалното откриване на празниците, жители и гости на Пирдоп имаха възможността да разгледат експозицията от акварели. Кметът Геров представи автора и неговото творчество пред гостите на вечерта. Областният управител лично разгледа експозицията преди организирания концерт по-късно същата вечер.

Сред творбите могат да се видят портрети, архитектурни елементи, пейзажи, натюрморти и дори абстрактни мотиви. Изложбата ще бъде на разположение на желаещите да я разгледат до края на Влайкови дни 2022.

 

Публикувана на: 2022-05-12
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"