2019.02.21
четвъртък
13:57
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Откриха новата сграда на община Челопеч

Откриха новата сграда на община Челопеч

На 25 юни в Челопеч беше открита новата административна сграда на общината. Секретарят на община Челопеч Нина Калоянова представи пред присъстващите хронологична информация за развитието и помещаването на общинските служители през годините. Стана ясно, че съществуващата сграда става собственост на община Челопеч през 2015 г. след решение на Общинския съвет. През 2016 година на същата стартират ремонтните дейности.

На тържествената церемония по откриването присъстваха кметът на община Челопеч Алекси Кесяков, общински служители, председателят на Общинския съвет, съветници, представители на „Дънди Прешъс Металс Челопеч”, ръководството на читалище „Труд и постоянство” - с. Челопеч, управителите на фирмата, извършила ремонтните дейности, и фирмата, извършила надзора,  граждани, гости и медии.

Приветствие към присъстващите отправи кметът Кесяков. Той поздрави с новата придобивка и благодари на служителите в администрацията за усърдния труд. Кесяков благодари и на изпълнителите на проекта. Никола Берберов и Николина Минева - представител на клуба на хората с увреждания в село Челопеч, също отправиха поздравления. Детска вокална група „Средногорски звън” изпълни химна на Челопеч.

Лентата на новата придобивка прерязаха кметът Кесяков, председателят на Общинския съвет Николай Николов и Янко Шумков - управител на строителната фирма.

Строителят връчи символичния ключ от сградата на кмета Кесяков.

Всички присъстващи имаха възможност да разгледат новите помещения, след което се отправиха към покривната тераса. Там отец Недко Бръмбаров  отслужи водосвет и поръси за здраве всички. Присъстващите бяха посрещнати с традиционната питка и мед.

Тържествената церемония завърши с коктейл в заседателната зала.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-26 16:40
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"