Откриха ремонтираната сграда на «Снежанка»

 

С официална церемония днес беше официално открита обновената и ремонтирана сграда на филиал „Снежанка” към ДГ „Пека и Карло Чоконяни”.

Припомняме, че сградата беше основно ремонтирана и обновена в рамките на проект на общината, който започна миналото лято. Беше ремонтиран покривът и санирана фасадата, беше подменена дограмата и обновена отоплителната система.

На официалното откриване в двора на детското заведение се събраха ръководство и служители на община Пирдоп, персонал и възпитаници на градината, родители и гости. Под ръководството на своите преподаватели, малчуганите изнесоха музикално-поетична програма. Те поздравиха гостите си със стихчета и песнички. Директорът на детското заведение Дамянка Алипиева приветства присъстващите и изказа благодарности на ръководството на общината и на всички, допринесли за ремонтирането на сградата. Депутатът Лало Кирилов, с чиято подкрепа беше осъществен ремонтът, също поздрави и пожела здраве на децата и техните учители. Към пожеланията за здраве, успехи и пълна детска градина се присъедини и временно изпълняващият длъжността кмет на община Пирдоп Димитър Димитров. Беше прерязана и лентата на новата придобивка, а Алипиева плисна менче с вода. Тя прие и поздравленията на гостите. Отец Антоний отслужи тържествен водосвет за здраве и благополучие. Малчуганите и гостите бяха посрещнати в сградата с питка и мед.

Публикувана на: 2019-10-09
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"