2018.12.18
вторник
22:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Пенсионерите от Смолско организираха празник

Пенсионерите от Смолско организираха празник

По повод 1 октомври, Деня на възрастните хора, в Смолско беше организиран празник.

Край параклиса на светите апостоли Петър и Павел се събраха 140 души от 5 приятелски клуба. Домакините бяха поканили колегите си от Пирдоп, Чавдар, Буново и Каменица. Официални гости бяха кметовете на община Мирково Цветанка Йотина, на кметство Буново Николай Точев, на кметство Смолско Димитър Райков и кметският наместник на Каменица Велко Тепавичаров.

Председателят на смолешкия клуб „Зора” Георги Балканджиев откри празника като поздрави всички и благодари за присъствието. Цветя, поздравления, подаръци и благодарности към домакините поднесоха кметът на община Мирково Цветанка Йотина, кметовете на Буново и Каменица,  и представителите на гостуващите пенсионерски клубове.

Празникът продължи до късния следобед с песни, танци и веселие.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-10-04 16:35
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"