2019.03.23
събота
06:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ПГМЕ беше домакин на областно състезание

ПГМЕ беше домакин на областно състезание

На 19 април под егидата на Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - гр. Свищов, с любезното седействие на Професионална гимназия по механоелектротехника - гр. Пирдоп, се  проведе областно състезание по предприемачество „Стартиране на собствен бизнес”.

В рамките на състезанието ученици от Софийска област генерираха идеи и оформиха предложения за стартиране на собствен бизнес. Отделните екипи заложиха на атрактивни и уникални идеи за услуги с иновативен характер, идентифициране на възможностите  за развитие на концепцията за стартиране на собствен бизнес, ресурси и източници на финансиране, конкуренция, потенциални рискове, прогнозни продажби. Целта на подобни събития е развиването на предприемаческа култура, инициативност и предприемчивост.

Всички участници и техните ръководители получиха сертификати, а най-добрите идеи бяха наградени. На финала Стопанска академия и ПГМЕ си обещаха  успешно бъдещо партньорство.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-04-20 12:46
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"