2019.02.21
четвъртък
13:50
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ПГМЕ изнесе концерт в Пирдоп

ПГМЕ изнесе концерт в Пирдоп

Възпитаници на Професионална гимназия по механоелектротехника – гр. Пирдоп изнесоха концерт. Събитието беше част от програмата на Майските културни празници на града «Влайкови дни 2018».

Гостите на спектакъла бяха посрещнати във фоайето на читалище «Напредък» с изложба на роботизирани изделия, изработени от учениците.

Спектакълът беше под надслов «Талантите на ПГМЕ». Учениците показаха талантите си в областта на музикалното и танцово изкуство.

От сцената бяха представени танцови изпълнения на формацията към училището с ръководител Събина Делова, демонстрация по карате под треньорството на Ресми Бобев и вокални изпълнения на солисти от учебното заведение.

В края на концерта кметът на общината Ангел Геров благодари за участието в празниците и  поднесе цветя.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-15 17:56
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"