2019.02.21
четвъртък
14:08
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ПГМЕ отвори врати за посетители

ПГМЕ отвори врати за посетители

На 18 юни Професионална гимназия по механоелектротехника – гр. Пирдоп, отвори врати за посетители. През целия ден желаещите имаха възможността да се запознаят с материалната база и възможностите, които предлага училището за следващата учебна година.

Бъдещи осмокласници и техните родители посетиха учебното заведение. Всеки индивидуално беше запознат със специалностите, по които училището ще работи. Стана ясно, че професионалната гимназия ще обучава младите хора в специалностите „Автоматизация на производството”, „Икономика и мениджмънт”, „Електрообзавеждане на производството” и „Металорежещи машини”.

Посетителите се запознаха и с различните класни и извънкласни дейности и начина на протичане на учебния процес.

Записването на учениците ще става в началното училище в Пирдоп от 20 до 26 юни или чрез онлайн системата за кандидатстване на Министерство на образованието.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-06-19 15:46
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"