2019.06.26
сряда
23:50
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ПГТХТ се сдоби с шоков охладител

ПГТХТ се сдоби с шоков охладител

На 6 декември в Професионална гимназия по туризъм и хранителни технологии „Никола Димов“, гр. Пирдоп, се състоя събитие по приключването на три проекта реализирани в учебното заведение. На мероприятието присъстваха кметове на общини от Средногорието, представители на предприятията в района, на малкия и средния бизнес, членове на училищното настоятелство, представител на РУО – София област, директори на учебни заведения, гости и медии. В учителската стая на учебното заведение  бяха посрещнати всички гости. След кратко приветствие присъстващите наблюдаваха симулативен урок на Ученическа компания „Престиж градим с труд, хармония и традиции“. Екипът на Ученическа компания „Парти Кетъринг“ демонстрира различни умения в областта на барманството, готварството и сервитьорството.

Случаят беше използван и да се презентира  една от новите придобивки на училището - шоков охладител и две компютърни конфигурации, дарени на гимназията от „Елаците-Мед” по проект "Модернизиране на системата на професионалното образование" към МОН.

Уредът шоков охладител е модерно оборудване в кулинарията, което позволява да се увеличи срокът на годност, намалява времето за изпълнение при по мащабни поръчки и се избягва възможно замърсяване на продуктите.

Как работи шоковият охладител разясни пред присъстващите Масимо Джорджо - представител на фирмата доставчик на уреда.

Събитието продължи с презентация за училището и провеждането на кръгла маса, където дискутираха как да се подобри комуникацията между професионалното училище и бизнеса за реализация на бъдещите професионалисти.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-12-07 13:11
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"