2019.02.21
четвъртък
14:05
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Пирдопчани се насладиха на бароков концерт

Пирдопчани се насладиха на бароков концерт

В рамките на започналите „Влайкови дни 2018” в Пирдоп гостуваха изпълнителите от Venus Victrix. Те зарадваха пирдопската публика с камерен бароков концерт, който се състоя в църквата „Свето Успение Богородично”.

Концертът беше изнесен от Христина Василева – сопран, Рада Йосифова – флейта, Кристина Михайлова – виолончело, и Василий Илисавски – клавесин. Специално участие със стихове от дебютната си книга „Справедливост” взе младият поет Александър Николов от Нова социална поезия.

Добрата акустика в храма пренесе присъстващите във времето на Бах, Хендел, Телеман и Вивалди.

В края на събитието гостите получиха цветя и подаръци от името на ръководството на община Пирдоп. Заместник кметът Вера Бойчева благодари за приятните емоции и изрази надежда за бъдещи срещи.   

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-14 16:56
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"