2019.08.25
неделя
00:52
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Подменят уличното осветление в Каменица

Подменят уличното осветление в Каменица

Община Мирково съобщава в социалните мрежи, че стартира подмяна на уличното осветление в село Каменица. Дейностите са в изпълнение на проект за цялостна подмяна на уличното осветление в селото и прилежащите му махали. Проектът включва подмяна на старите осветителни тела с нови, които са енергоспестяващи - LED осветителни тела.

Подмяната на уличното осветление се финансира със собствени средства на община Мирково.

От администрацията съобщават, че към настоящия момент в с. Каменица са подменени 47 бр. осветителни тела и работата продължава.

Като стана дума за осветление следва да съобщим, че на 18 и 19 април са възможни кратковременни прекъсвания на електрозахранването на територията на община Мирково. Заради профилактика на съоръженията на ЧЕЗ в следобедните часове на горепосочените дати се очакват прекъсвания на тока в селата Смолско, Каменица, Бенковски и Мирково.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-04-16 13:31
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"