2019.01.24
четвъртък
07:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Поети гостуваха в Чавдар

Поети гостуваха в Чавдар

Поети от литературен клуб "Живи думи" към читалище "Искра" в София гостуваха в село Чавдар. Поетичната вечер беше организирана от Община Чавдар и читалище "Надежда 1900" и се проведе в ритуалната зала на Общинската администрация.

Поводът за поетичната вечер е отбелязването на Деня на народните будители. Специални гости на събитието бяха бивши и настоящи учители и културни дейци от Чавдар. Гост на вечерта беше и кметът на Община Чавдар Пенчо Геров.

Публиката прие радушно кратките изпълнения на поетите Райчо Русев - Райсън, Петя Йотова, Орлин Миланов, Бойка Шопова, Владо Любенов, Нелия Блажева, Евгени Бенов и други. Сред тях има членове на Съюза на българските писатели, композитори, адвокати и дори началник на отдел "Култура" към Столична голяма община.

Гостуващите поети споделиха възхищението си от село Чавдар, което посетиха за първи път.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-10-26 15:10
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"