2018.10.20
събота
14:16
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Полицията хвана крадци от района

Полицията хвана крадци от района

Извършители на кражби бяха задържани след светкавични действия на пирдопските полицаи. Това съобщава пресцентърът на Областна дирекция на МВР.

Пресцентърът на полицията съобщава за кражба чрез взлом. Около 7.33 часа на 5 декември в РУ-Пирдоп бил подаден сигнал за извършена кражба от магазин за хранителни стоки в града. При огледа на местопроизшествието е установено, че в обекта е проникнато след взломяване на входната врата и са отнети неустановено количество цигари.

В полицейската хроника е попаднал за пореден път жител на село Мирково. Около 3 часа на 4 декември жителка на селото сигнализирала в полицията за мъж, проникнал в дома й през незатворен прозорец на втория етаж. Полицейски екип незабавно посетил адреса и след предприети незабавни издирвателни действия неканеният гост, 21-годишен мъж, криминално проявен и осъждан от същото село, бил задържан.

Двама непълнолетни от Златица са обвинени за извършена от тях взломна кражба. След подаден сигнал за извършена взломна кражба от офис сграда в Златица, при която били отнети лаптоп, DVD плеър и мобилен телефон, в РУ- Пирдоп било образувано досъдебно производство. След активни оперативно- издирвателни действия на служителите от полицейския участък в Златица извършителите на престъпното деяние били разкрити. След събрани достатъчно доказателства за виновността им, двете момчета, на 14 и 15 години от същия град, са привлечени в качеството на обвиняеми.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-08 17:16
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"