Пожарната направи демонстрация в Пирдоп

2020-09-14 16:40
 

В деня на професионалния празник на пожарникарите - 14 септември, в центъра на Пирдоп, Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" проведе демонстрация. Събитието беше организирано със съдействието на община Пирдоп.

Във връзка с празника, поздрав и благодарност към всичките си служители отправи и началникът на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Пирдоп гл. инсп. инж. Ненко Миков.

В центъра на града беше показано нагледно технология за повдигане на тежки предмети или сгради, и техника за гасене на пожар. Демонстрацията привлече много граждани, които наблюдаваха с интерес действията на професионалистите. На изявата присъстваха организирано и малките възпитаници на детските градини. В края на мероприятието те имаха възможност да разгледат пожарните автомобили, да пробват шлемовете на пожарникарите и да се снимат с тях.

Събитието беше уважено и от кмета на община Пирдоп Ангел Геров.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"