2019.09.18
сряда
16:15
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Правителствената коалиция скоро ще се разпадне, сочат резултати от анкета

Правителствената коалиция скоро ще се разпадне, сочат резултати от анкета

В седмичната анкета, която „Средногорие Медия“ провежда сред потребителите си, попитахме колко още е възможно да издържи коалицията между ГЕРБ и Обединените патриоти?

Поводът за анкетата станаха както нападки между представителите на ГЕРБ и Обединените патриоти, така и конфликти в самите редици на патриотите.

Резултатите от анкетата показват, че само 39% от анкетираните дават много малко време на правителствената коалиция да се разпадне.

Почти толкова от анкетираните – 36%, обаче са на мнение, че коалицията ще се запази и ще изкара пълния си мандат.

Все пак, поддръжниците на тезата, че коалицията ще се разпадне предварително, са повече, защото към тях се присъединяват и 21% от анкетираните, които считат, че това ще стане до няколко месеца.

4% твърдят, че не могат да преценят.

В анкетата взеха доброволно участие 181 потребители. Анкетата показва предпочитанията на потребителите на «Средногорие Медия». Тя не е представителна. Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-03-08 16:14
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"