2019.07.16
вторник
01:37
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Представители на БСП-Пирдоп посетиха Брюксел

Представители на БСП-Пирдоп посетиха Брюксел

От общинската организация на БСП в Пирдоп съобщиха, че техни представители са били на посещение в Брюксел. Лидерът на общински съвет на БСП в Пирдоп Ненко Ненчев и председателят на групата на общински съветници от БСП в ОбС-Пирдоп Райна Алдева са били на тридневно посещение в Брюксел. Визитата е станала по покана на президента на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев.

В Брюксел двамата представители от Пирдоп са участвали в дискусии, касаещи проблемите на местната власт, възможностите за провеждане на социални политики и развитието на малките общини като община Пирдоп.

Ненчев и Алдева са били активни участници в проведените дискусии и са показали много опит и познаване на проблемите. Те споделят, че очакват новопридобитите знания от посещението в Брюксел да бъдат от полза в работата им за Пирдоп и жителите на общината.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-12-04 16:19
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"