2019.09.18
сряда
16:28
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои «Аурубис Маунтин Фест»

Предстои «Аурубис Маунтин Фест»

На 15 и 16 септември ще се проведе „Аурубис Маунтин Фест” 2018. В съботния ден желаещите ще се състезават в дисциплина бягане. Определени са три дистанции – 6 км, 16 км и 46 км. В  9 часа от центъра на град Пирдоп ще стартират участниците в дистанциите от 16 и 46 км, а в 14 часа от местността „Еленско” ще стартират участниците от дисциплина 6 км. От 17 часа ще бъде награждаването, а от 20 часа ще започне рок концерт в местността „Еленско”.

В неделния ден на 16 септември в 10 часа ще бъде даден стартът на колоездачна обиколка. Участниците ще изминат 47 км в Средна гора. Стартът е от местността „Еленско”. Награждаването ще бъде от 13 часа.

До 9 септември желаещите могат да се запишат за участие. Дисциплината от 6 км бягане е безплатна, а всички останали са с такси за участие.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-09-07 14:57
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"