2019.05.22
сряда
01:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои благотворителен спектакъл на НФА «Българе»

Предстои благотворителен спектакъл на НФА «Българе»

На 11 юли (сряда) от 19 часа в салона на читалище „Напредък” - гр. Пирдоп ще се проведе благотворителен спектакъл на Национален фолклорен ансамбъл „Българе” в подкрепа на Симеон Хрисков – „Надежда за един от нас”. Събитието е част от празничната програма на община Пирдоп по повод летния празник на града.

В спектакъла ще вземат участие танцьорите от ансамбъла, солистката Албена Вескова и човекът-оркестър Веселин Кузмов. Талоните за вход се продават на касата на читалището и са с цена 10 лв. Сумата, събраната от продажбата на талоните и дарителските кутии, ще бъде преведена по дарителската сметка на Симеон Александров Хрисков.

Симеон Хрисков (Мони) е на 35г. от с. Мирково. Семеен е и е горд баща на деветмесечен син.

Мони е дългогодишен самодеец и танцьор в „Шопски ансамбъл” - гр. Елин Пелин. Страда от коварна болест, в следствие на която е с ампутиран крак. Нужно е да продължи лечението си в чужбина и да му бъде изработена и поставена протеза.

Желаещите да закупят талони за вход могат да го направят от 13:00 до 19:00 часа всеки ден.

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пирдоп и община Мирково.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-10 15:43
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"