2019.03.22
петък
10:47
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои извънредна сесия в Златица

Предстои извънредна сесия в Златица

За утре, 1 март, в Златица е насрочено извънредно заседание на общинските съветници. Предварителният дневен ред е съставен от осем точки.

Съветниците отново ще заседават по важни въпроси от местен характер, които в последните заседания не бяха разгледани.

Припомняме, че на последното заседание част от съветниците напуснаха залата и сесията беше прекратена поради липса на кворум. На нея трябваше да се гледат тези въпроси. Месец по-рано част от същите въпроси също не бяха разгледани от съветниците.

На предстоящата сесия съветът следва да разгледа новата финансова рамка на община Златица. Бюджет 2018 отново влиза за разглеждане на дневен ред. Очаква се съветниците да разгледат също и подмяна на водопровод и канализация, и възстановяване на пътна настилка на някои улици, годишната програма между общината и „Дънди Прешъс Металс Челопеч”, плана за ползване на дървесина през 2018 г., план–сметката за приходите и разходите за дейностите, свързани с чистота, сметосъбиране, сметоизвозване за 2018 г. и други.

Сесията в Златица е насрочена за 1 март от 14:00 часа в читалището в града.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-02-28 12:47
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"