2019.03.19
вторник
10:50
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои сесия на ОбС-Пирдоп

Предстои сесия на ОбС-Пирдоп

За утре – 26 юли е насрочено редовно заседание на общинските съветници на Пирдоп. Сесията е с предварителен дневен ред от три точки.

Съветниците ще гласуват създаването на социално предприятие към общината. Съгласието на съветниците ще даде старт на проект, с който ще бъде осигурена заетост на уязвими групи от населението в общината. На заседанието ще бъде гласувана актуализация на Програмата за управление и разпореждане с имотите и вещите - общинска собственост в община Пирдоп през 2018 година. Ще бъде обсъдена продажба чрез публичен търг на недвижими имоти - частна общинска собственост.

Сесията ще се проведе от 17:30 часа в зала „Лектория” към читалище „Напредък”.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-25 16:39
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"