2019.03.22
петък
10:31
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои заседание на ОбС-Челопеч

Предстои заседание на ОбС-Челопеч

За утре, 28 февруари, е насрочено редовно заседание на ОбС-Челопеч. Съветниците ще разгледат предварителен дневен ред от шест точки.

В заседанието ще бъде обсъден въпросът за дарение към община Челопеч на поземлен имот. Ще бъдат определени пасища и мери от общинския поземлен фонд за ползване от собственици на животновъдни обекти. Съветниците ще вземат решение за откриване на търг за продажба на товарен автомобил, ще допълнят наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и ще вземат решение за сключване на договор за медицинско обслужване на жителите на общината с доктор Владимир Марков.

ОбС-Челопеч ще разгледа и други въпроси. Сесията ще се проведе от 17:30 часа.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-27 16:53
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"