Предстоят проекти за ДГ и НУ в Пирдоп

 

Община Пирдоп ще кандидатства с проекти за енергийна ефективност на две сгради на детската градина и на началното училище в града. Това заяви кметът на общината Ангел Геров в рамките на проведена среща с граждани на 22 ноември. Предстои общината да кандидатства пред Държавен фонд «Земеделие» за финансиране на фотоволтаични системи в две от сградите на детска градина «Пека и Карло Чоконяни» и по Плана за възстановяване и развитие за саниране на сградата на НУ «Тодор Влайков».

/интервю Ангел Геров/

Кметът Геров изрази надежда в скоро време тези проекти да бъдат финансирани и започнати, за да се намали потреблението на електоенергия и дизелово гориво в горепосочените сгради и да бъде осигурен комфорт на децата и учениците.

 

Публикувана на: 2022-11-24
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"