2019.01.23
сряда
16:20
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предучилищната група в Копривщица напусна детската градина

Предучилищната група в Копривщица напусна детската градина

Децата от подготвителната група в ДГ „Евлампия Векилова“ - гр. Копривщица, се сбогуваха със своите учители. За последен път на територията на детското заведение бъдещите първокласници пяха, танцуваха и рецитираха детски произведения.

В знак на благодарност родителите бяха подготвили специална изненада за учителите - трогващи до сълзи стихове.  Директорът на градината Пенка Иванова и кметът на общината Генчо Герданов връчиха свидетелствата за завършена предучилищна подготовка и пожелаха „На добър час”. Родители и учители взаимно си благодариха за доверието, обичта и грижата.

На събитието присъства и  бъдещият класен ръководител на децата Марияна Цолова. Това е най-малкият набор от 9 деца, който за първи път ще прекрачи  прага на училището.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-31 15:31
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"