2019.03.23
събота
06:37
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Проведе се извънредно заседание на ОбС-Златица

Проведе се извънредно заседание на ОбС-Златица

На 24 април се проведе извънредно заседание на ОбС-Златица. Заседанието се състоя в малката зала на читалище „Христо Смирненски“. Присъстваха 10 от 13 общински съветника. В дневния ред присъстваше разглеждане на въпроса с определяне на мери, пасища и ливади от Общинския поземлен фонд.

В началото на заседанието беше внесен документ, изпратен от кмета на общината Магдалена Иванова, с който тя беше поискала докладната записка по този въпрос да бъде оттеглена. В мотивите й се казваше, че поради забавяне във взимането на решението по този въпрос от ОбС е възникнала невъзможност за легално приключване на процедурите, касаещи окончателното разпределение на имотите в срок до 1 май. В мотивите още беше записано, че забавянето на решението на ОбС е довело и до забавяне в законовите процедури, поради което се искаше въпросът да отпадне от разглеждане.

Общинските съветници се запознаха с мотивите на кмета, но разгледаха въпроса и взеха решение, като определиха мери, пасища и ливади от Общинския поземлен фонд за индивидуално и общо ползване за стопанската 2018/2019 година; съветниците дадоха съгласие за предоставяне на пасища и мери за животновъдни обекти; приеха правила за реда и ползването им и определиха цени.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-04-25 15:14
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"