Проведе се медиен дебат за община Пирдоп

2019-10-21 15:34
 

На 18 октомври в студиото на „Средногорие Медия“ се поведе първият по рода си в района медиен дебат с трима от кандидатите за кмет на община Пирдоп. В студиото бяха Ангел Геров, Станислав Готев и Антоанета Мечкарова. Те дискутираха и представиха части от програмите си за управление по предварително зададени теми, отговаряха на поставени въпроси от опонентите си и от медиите. Другите двама кандидати за кмет – Васил Кафеджиев и Цвятко Михайлов отклониха поканата на организаторите и обявиха мотивите си за това.

Дебатът се проведе при предварително обявен регламент, който осигури равно участие на участниците и бяха спазени всички изисквания на изборното и медийно  законодателство.

Независимо от някои упреци в профили или от блогъри в социалните мрежи за неефективността на проведената дискусия, ние от „Средногорие Медия“ смятаме, че дадохме допълнителна възможност на аудиторията си да се запознае с намеренията на кандидатите за управление на община Пирдоп.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"