2019.05.22
сряда
02:11
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Проведе се първият турнир по мини футбол «Челопеч къп»

Проведе се първият турнир по мини футбол «Челопеч къп»

На 2 и 3 юни, в спортен комплекс „Хармония”, под патронажа на кмета на община Челопеч Алекси Кесяков, се проведе първото издание на турнира по мини футбол "Челопеч къп 2018". Организатор на проявата беше Българска асоциация мини футбол – Средногорие.

В надпреварата участие взеха 12 отбора от Враца, Панагюрище, Лом, Своге, Мирково, Златица, Църквище и Пирдоп. Те бяха разделени в 4 групи след предварително изтеглен жребий.

Турнирът „Челопеч къп 2018” беше официално открит от кмета Кесяков, който пожела успех на съставите и ги насърчи да играят в духа на феърплей.

След двата дни на оспорвани срещи беше излъчен победителят. В крайното класиране на трето място се класира ФК „Пирдоп”, който получи парична награда и купа от турнира. Втори бе съставът от Своге - Warrior’s, който също получи парична награда и купа. Шампион на турнира стана ФК „Атлетик 1996” - Враца, който - освен купата, паричната награда и златните медали, спечели и квота за Лига България. Наградите бяха осигурени от община Челопеч.

Бяха връчени и индивидуални награди. Наградата за феърплей отиде при Александър Тодоров от Своге. За най-техничен играч беше определен Кристиян Манев от „Атлетик” - Враца. Призът за най-добър защитник отиде при Никола Ингилизов от „Отбора на народа”. Статуетката за най-добър вратар отиде при Тодор Михов от ФК „Пирдоп”. Голмайстор на турнира с 10 гола стана Антонио Йорданов от „Атлетик” - Враца. За най-добър играч беше определен Искрен Мицев от Своге.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-06 16:52
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"