Проведе се състезание по шофиране в «Уни Хоспитал»

 

Излъчени бяха шестима победители в Първото състезание по майсторско шофиране в Онкологичен център „Уни Хоспитал” - Панагюрище, провело се на 6 октомври в лечебното заведение.

Състезанието по майсторско шофиране е част от стратегическата инициатива „Победители”, която е насочена към пациентите на „Уни Хоспитал“, техните близки и цялата общественост. Целта ѝ  е да се припомни, че правилната диагностика и доброто лечение могат да превърнат пациентите в победители. Това напомни в словото си началникът на Центъра д-р Росица Кръстева. Подкрепата си за тази и подобни инициативи, заяви и управителят на „Уни Хоспитал“ д-р Красимира Чачова-Ранчева. Своите благопожелания към всички участници изказаха представители на съорганизаторите на състезанието.

След умело шофиране в надпреварата при пациентите на почетната стълбичка като най-бързи бяха Цветан Колев, Емануил Дойчев и Даниела Джунова.

В надпреварата при лекарите и останалите участници се отличиха д-р Захари Захариев, началник на отделение по лъчелечение и д-р Тодор Бургуджиев, началник на отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение и Красимир Кръстев.

Публикувана на: 2019-10-08
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"