2019.04.22
понеделник
01:50
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Проведе се «Средногорие велотур 2018»

Проведе се «Средногорие велотур 2018»

На 7 юли, за трета поредна година, „Аурубис България” инициира и проведе колоездачната обиколка „Средногорие велотур”. Тазгодишното издание беше посветено на 60-ата годишнина на завода в Пирдоп. Обиколката нямаше състезателен характер и беше с дължина от 60 километра. Лошото време не уплаши велосипедистите. Над 80 колоездачи стартираха от Горна Малина и финишираха в Пирдоп. Участваха както професионалисти от колоездачните клубове в страната, така и любители от района. Маршрутът беше успешно преодолян и от няколко жени.

Сред участниците бяха и служители на компанията-организатор, начело с изпълнителния директор Тим Курт и директор „Производство”  Димо Кирилов, както и кметът на община Горна Малина Ангел Жиланов. На старта изпълнителният директор на „Аурубис България” Тим Курт приветства участниците във велотура и благодари на Жиланов за съдействието му.

Маршрутът премина през селата Байлово, Смолско, Мирково, по подбалканския път през Челопеч, Карлиево и Златица, като бяха предвидени няколко спирки за почивка. Приключението завърши в центъра на Пирдоп. На финала колоната от колоездачи беше посрещната от кмета на община Пирдоп Ангел Геров, малки и големи фенове на колоездачния спорт и журналисти. Участниците финишираха на няколко групи и се събраха в центъра на града. Тим Курт подари на кмета Геров състезателна фланелка с логото на компанията и с уговорката следващия път да се включи и той в обиколката. За да увековечат събитието „Аурубис Средногорие Велотур 2018”, колоездачите позираха за снимки.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-09 17:16
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"