2019.08.25
неделя
00:57
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Проведе се турнир по спортни танци в Златица

Проведе се турнир по спортни танци в Златица

На 14 април зала „Гроздан Шентов“ в АТПГ-Златица беше домакин на поредното издание на пролетния турнир по спортни танци за изгряващи звезди «Средногорието танцува - Златица 2019 г.».

Организатори на събитието бяха община Златица и клуб по спортни танци «Средногорие Данс». Състезанието премина под патронажа на кмета на общината Магдалена Иванова, с подкрепата на спонсорите от „Аурубис България“ и „Дънди Прешъс Металс“. Турнирът събра множество деца и младежи от цялата страна. Множество жители и гости на Златица наблюдаваха красивите изпълнение на участниците. От дансинга, обособен в спортната зала на професионалната гимназия, се изявиха десетки танцови двойки, сред които и танцьори от танцовия клуб-домакин. Публиката се наслади на изпълнения по двойки на самба, ча-ча, джайф, танго и други стилове.

Освен състезателна част, организаторите предложиха и демонстрационни изпълнения. Сред тях бяха и изпълненията на местната двойка Памела Маринова и Станислав Шутилов, които получиха аплодисментите на публиката.

От местния клуб по спортни танци „Средногорие Данс“ участниците в турнира бяха 24, повечето от които се състезаваха индивидуално в категорията до 11 години. Двойката Филип Тамбуев и Никол Александрова заеха 2 място в комплексната надпревара и 1 място в категорията за отделни танци. Ивана Иванова взе 1 място, Мирена Василева взе 2 място в соловите изпълнения на латино танци до 11 годишна възраст. Второ място взе също двойката Антоан Василев и Ева Ганчева при начинаещите до 9 години. Двойката Антон Митов и Ивон Комитова остана трета в категорията за отделни танци.

За най-добрите в различните възрастови категории и класове бяха предвидени купи, медали, грамоти и предметни награди. Наградите бяха връчени от кмета на община Златица Магдалена Иванова. 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-04-16 13:33
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"