2018.09.21
петък
22:15
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Работодателите подават уведомления до 30 октомври

Работодателите подават уведомления до 30 октомври

Промените в Наредба № 5 от 2002 г. за съдържанието и реда за изпращане на уведомлението по чл.62, ал.5 от Кодекса на труда предвиждат работодателите в срок до 30 октомври 2017г. да изпратят уведомления по новия образец за регистрираните преди 1 април 2017г. трудови договори.

Уведомления се изпращат за трудови договори, които не са прекратени към датата на изпращането.

В уведомлението задължително се попълва кодът по Единния класификатор на административно-териториалните и териториалните единици на населеното място, където е работното място на лицето при изпращане на уведомлението.

Съгласно промените в наредбата, уведомление се изпраща и при промяна на работното място на лицето в друго населено място, с която се променя кодът, освен в случаите на командироване.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-10-11 15:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"