Ремонтираха физкултурния салон на СУ-Пирдоп

2020-09-14 16:42
 

На 14 септември, в навечерието на старта на новата учебна година, в СУ „Саво Савов” – Пирдоп, се състоя официална церемония по откриването на ремонтирания с нова настилка физкултурен салон на учебното заведение. Стана ясно, че ремонтът беше осъществен с подкрепата на рудничната компания в Челопеч. Гости на събитието бяха главният изпълнителен директор за България на компанията спонсор Илия Гърков и кметът на община Пирдоп Ангел Геров.

Директорът на училището Цвятко Четьов благодари на спонсорите за подкрепата и изрази задоволство от добрата инвестиция в училището. Гърков поздрави всички с новата придобивка и пожела здраве и ползотворно спортуване на учениците. Кметът Геров също поздрави учители и ученици и се присъедини към пожеланията за здраве и ползотворна учебна година.

Тържествено беше прерязана трикольорната лента на ремонтирания салон. Присъстващите бяха почерпени по стара българска традиция – с питка и сол.

Под ръководството на учителя по физическо възпитание Теодор Колев беше изиграна и първата среща-демонстрация по волейбол на новото игрище.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"