2019.08.25
неделя
01:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ретро ралли премина през Копривщица и района

Ретро ралли премина през Копривщица и района

Жителите и гостите на Копривщица се насладиха на великолепните ретро автомобили паркирали на площад „20 април“, които са  участници в Петото международно ретро рали България 2019. Международното  Ретро рали България е състезание от регулярен тип с обща дължина над 406 км, с 9 специални изпитания за точност, 33 специални контроли и 8 регулярни теста с обща дължина около 100 км.

Официалният старт на състезанието беше даден в София на площад „Свети Александър Невски“, а церемонията по награждаването беше в гр. Костинброд. Преди да пристигнат в Копривщица ретро автомобилите преминаха и през Мирково. В ралито взеха участие автомобили с водачи от България, Гърция, Румъния, Франция, англичани живеещи в България и др. Докато водачите отдъхваха и се наслаждаваха на града-музей, жителите и гостите на града не пропуснаха да си направят снимки за спомен с отлично поддържаните класически автомобили.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-11 15:53
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"