2019.03.23
събота
06:16
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
С концерт на СУ Златица започнаха празниците в града

С концерт на СУ Златица започнаха празниците в града

На 3 май в салона на читалище „Христо Смирненски“ в Златица се проведе пролетният концерт на СУ „Св. Паисий Хилендарски“, с който се даде старт на майските празници в Златица. В концерта участваха 350 ученици.

От началото до края на спектакъла публиката беше в плен на борбата на доброто срещу  злото, със силата на мисълта и умението да се разрешават загадки. С вокални изпълнения се включиха учениците от подготвителен до седми клас. Спортни танци  представиха възпитаниците на Стойчо Соколов от първи клас. Фолклорен танц изпълни групата от четвърти клас, с ръководител Сабина Делова. Прозвучаха и  индивидуални инструментални изпълнения и изпълнение на поп-рок група FUTURE, ръководени от Тодор Цачев.  Цачев е автор и на сценария, а концертът даде възможност на дванадесет седмокласници да открият в себе си артистичен талант.

В края на спектакъла Нели Стефанова,  директор на СУ „Св. Паисий Хилендарски“, благодари на всички участници и техните ръководители за вдъхновението и себераздаването им.

Кметът на община Златица Магдалена Иванова поздрави младите таланти и учителите и обяви старта на майските празници.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-05-04 17:09
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"