2019.03.23
събота
07:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Събираха предложения за реновирането на Кър чешме в Златица

Събираха предложения за реновирането на Кър чешме в Златица

През почивните дни в центъра на Златица беше разположен т.н. Социален активатор или шатра, от която млади хора приканваха златичани да дадат мнение за реновирането на Кър чешме.

Инициативата беше в рамките на спечелен проект от Образователен център „Милетия“, Консултативен съвет за младежка политика в гр. Златица и Институт за културно наследство. Проектът е насочен към промяна в градската среда на 10 населени места в България, сред които и Златица.

За Златица проектът обхваща реновирането и облагородяването на Кър чешме. За целта обаче е необходимо гражданите на града да изразят своето мнение и предложения как това да се случи и какво да се промени. Решението ще бъде съгласувано и след консенсус, в периода от 12 до 22 юни, реновирането на Кър чешме ще бъде извършено. Сумата, предвидена по проекта, е 7000 лева.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-10 14:28
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"