2018.11.15
четвъртък
15:07
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Събират дарения за хижа «Кашана»

Събират дарения за хижа «Кашана»

Туристическо дружество «Старопланински турист» - гр. Етрополе събира средства за възстановяване на хижа «Кашана».

Припомняме, че на 20 ноември, след възникнал пожар, хижа «Кашана» изгоря. От двуетажната сграда остана само тухлената постройка. Напълно изгоряха покривът и покъщнината. Няколко дни след пожара беше организирана бригада от доброволци, които почистиха след огнената стихия.

Сега туристическото дружество набира средства да възстанови покрива. До момента към апела на дружеството са се отзовали дарители, които са дарили дървен материал и цигли.

Желаещите да помогнат във възстановяването на сградата на хижата могат да го направят чрез предоставяне на материали или чрез дарение на финансови средства на отворената банкова сметка, изписана  по-долу:

BG25CECB97901021614500, CECBBGSF.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-04 15:59
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"