2019.08.25
неделя
01:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Самодейци от Душанци гостуваха на «Влайкови дни 2019»

Самодейци от Душанци гостуваха на «Влайкови дни 2019»

В рамките на 27-ите културни празници на Пирдоп „Влайкови дни 2019”, в града гостуваха самодейците към читалище „Светлина” село Душанци. Те зарадваха публиката си с пищен концерт-спектакъл под надслов „Българийо, Родино моя…”.

В празничната програма взеха участие детските танцови състави „Светлина” с ръководител Камелия Иванова и тригласен женски хор с ръководител Кузман Кузманов.

Многобройната публика се наслади на изпълненията на душанските самодейци и бурно аплодира изявите им на сцената.

Кметът Ангел Геров благодари на душанските самодейци за прекрасните изпълнения и поднесе цветя на ръководителите на самодейните състави и на председателя на читалище „Светлина” Кристина Петкова. Петкова използва възможността да обяви, че самодейците от Душанци са взели участие в ХXIII-ия Старопланински събор “Балкан Фолк” във Велико Търново и са донесли множество почетни грамоти и плакети. Те са станали лауреати на Старопланинския събор и имат препоръка за участие в световния шампионат в Несебър и Слънчев бряг.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-05-21 15:28
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"