2019.06.27
четвъртък
00:02
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Самодейците от Антон изнесоха концерт

Самодейците от Антон изнесоха концерт

В навечерието на празника на Антон, Гергьовден, в рамките на майските празници на селото се състоя празничен концерт на самодейните състави към читалище „Христо Ботев”. На 5-ти май в салона на културната институция се събраха множество жители и гости на селото. От сцената пред многобройната аплодираща публика се изявиха всички певчески и танцови състави. Деца и възрастни изнесоха празнична програма, посветена на майските празници и предстоящия празник на селото - Гергьовден. Малчуганите от детската градина откриха концерта. С танци и песни се изявиха и техни каки и батковци от училището. Концертната програма продължи с изпълнения на самодейците от певческите и танцови групи и формации. Бурни аплодисменти съпровождаха всяко изпълнение.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2016-05-09 15:34
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"