Скоро започва ваксинирането в Средногорието

 

От РЗИ София област потвърдиха за „Средногорие Медия“, че ваксинирането срещу „Ковид-19“ в района на Средногорието започва съвсем скоро.

Списъците с желаещи да си поставят ваксина от целевите групи от първа фаза вече са изготвени и предадени. От РЗИ подготвят необходимите количества според направената заявка. Те съобщиха, че определят като малко заявеното количество ваксини за тази фаза.

В първата група ваксинирани лица попадат лекари, специалисти по здравни грижи, лични лекари, фармацевти, дентални лекари, лаборанти и всякакъв помощен персонал.

Изготвят се и списъци с желаещите да се ваксинират от втора и трета фаза на ваксинационния план. Това са потребители и персонал на социални институции, педагогически специалисти, специалисти по отглеждане на норки и служители, участващи в поддържане на функционирането на основни за обществения живот дейности.

Медията ще ви информира за провеждането на ваксинацията във всяка една от фазите й.

Публикувана на: 2021-01-12
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"